Спільна молитва за перемогу над агресором

У неділю, 2 квітня, з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України, в Києві на Софіївському майдані та у всіх обласних центрах України о 15:00 годині відбулася спільна молитва за перемогу над агресором та встановлення справедливого миру.

У Миколаєві спільна молитва за перемогу над агресором відбулася на Соборній площі. Перед початком спільної молитви пролунав гімн України і до жителів звернувся голова ОДА Олексій Савченко.

У спільному молебні взяли участь керуючий Миколаївською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир, декан Таврійської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви о. Іван Дідух, декан Миколаївського деканату УГКЦ о. Тарас Павлюс, настоятель костьолу Св. Йосипа РКЦ о. Олександр Репін, заступник голови обласного об’єднання євангельських християн — баптистів Руденко Олександр Іванович, представник Всеукраїнського Союзу Церков віри євангельської України у Миколаївській області Фалій Станіслав Дмитрович, представники інших Церков та релігійних організацій.

Також на молебні були присутні голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, міський голова Олександр Сєнкевич, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, депутати, волонтери, військовослужбовці, громадські активісти.

У спільній молитві підносились молитви за перемогу над агресором і встановлення справедивого миру, за звільнення полонених, які за вірність Україні позбавлені окупантами свободи, за мирних мешканців Донбасу і Криму, які страждають від війни та окупації, за біженців і переселенців, які залишили рідні оселі рятуючи своє життя.

IMG_0435 IMG_0439 IMG_0463 17493168_1299988496704808_579843465390915786_o