Митрополит Володимир взяв участь у заходах приурочених до Дня Державного Прапора та 26-ої річниці Незалежності України

Керуючий Миколаївською єпархією митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир взяв участь у заходах приурочених до Дня Державного Прапора та 26-ої річниці Незалежності України.

Зокрема, 23 серпня, в День Державного прапора України в місті Миколаєві на Соборній площі відбулася офіційна церемонія підняття Державного Прапора України за участю голови та представників облдержадміністрації, керівництва обласної та міської рад, діячів науки та культури, військових, волонтерів, представників громадських, релігійних організацій, політичних партій.

IMG_0653 IMG_0658 IMG_0660 IMG_0667

Пізніше у Миколаївському Академічному Українському театрі драми та музичної комедії відбулись урочисті збори присвячені до Дня Державного Прапора України та 26-ої річниці Незалежності України. З нагоди свята зібралися керівництво області та міста Миколаєва, депутати, представники релігійних конфесій, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв АТО, делегації з районів та міст.

Митрополит Володимир звернувся до всіх присутніх із привітальним словом і нагородив орденами св. рівноап. кн. Володимира II ступеня голову Миколаївської ОДА Олексія Савченка і голову СБУ в Миколаївській області Олексія Ляха та орденом св. рівноап. кн. Володимира III ступеня заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи.

IMG_0676 IMG_0677 IMG_0680 IMG_0684 IMG_0687 IMG_0688